Állásajánlat - Ápoló munkakör

Nyomtatás
Ez az email képeket tartalmaz, amennyiben nem látja, nézze meg böngészőjében.
 
 
 
   
    cimer3

Állásajánlat

 
www.tiszaujvaros.hu | email | Telefon: (49) 548 000
 

 

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére.

Munkavégzés helye: „Ezüsthíd” Gondozóház (cím: 3580 Tiszaújváros, Bartók Béla út 1-3.).
Feladatai: a gondozóházban ellátást igénybe vevő teljes körű ellátása, ápolása-gondozása 12 órás műszakokban nappal, vagy éjszaka, havi beosztás szerint.
A jogviszony időtartama: határozatlan idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.

 

Jelentkezési feltételek:

  • önéletrajz,
  • az 1/2000. (I.7.) SzCsM rendelet 3. sz. melléklet 8.2. pontjában az ápoló munkakörre vonatkozó képesítés valamelyikének megléte,
  • bejegyzésmentes, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a Kjt. 20. § (4) és (5) bekezdésének megfelelően,
  • hozzájáruló nyilatkozat az álláshirdetésben foglalt személyes adatok az álláshirdetéssel összefüggésben szükséges kezeléséhez.

Bérezés a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló törvény szerint.

 

A jelentkezéseket a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter Intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Kazinczy út 3. címre. Jelentkezni csak a jelentkezési feltételekben felsorolt iratok együttes benyújtásával lehet, ellenkező esetben a jelentkezés érvénytelen. Kérjük a borítékon feltüntetni az állás iktatószámát: 2117/2017., valamint a munkakör megnevezését: ápoló.

 

Az álláshirdetés megjelentetője fenntartja magának a jogot arra, hogy az álláspályázati eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.

 

A jelentkezések beérkezésének határideje 2017. július 21. A pályázatok elbírálásának határideje: 2017. július 28. Az állás az elbírálást követően azonnal betölthető. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Poropatich Péter intézményvezetőnél a 49/548-190-es telefonszámon lehet.
 
 
 
 
 
Leíratkozna?