A végén csattant az ostor

kr foci 1
A cigándiak szereztek vezetést az első félidő hajrájában...

A bajnokság 6. fordulójában hazai pályán fogadta a Tiszaújváros a Cigánd együttesét. A gyenge teljesítmény ellenére az utolsó percek hatalmas akarásával sikerült itthon tartani a három pontot.

Tiszaújváros - Cigánd 2-1 (0-1)

Tiszaújváros: 400 néző, Vezette: Kulcsár (Kurinka, Farkas)

TFCT: Tóth - Fodor, Pap (Lipusz), Nagy D., Faggyas, Bussy, Nagy P,. Kertész (Lippai), Burics, Illés, Papp.

Cigánd: Gazsi - Répási, Kovács, Molnár, Baksa, Zankó, Engel (Bokrós), Kis (Sánta), Varga, Angyal, Fodor.

43. perc: A 16-os előterében Molnár és Kiss játszott össze, utóbbi beívelte a labdát a 11- es pont magasságába a védők mögül befutó Fodornak, aki köszönte szépen, és nem hibázta el a ziccert (0-1)

86. perc: Bussy ívelt be a jobb oldalról a kapu előterébe. A vendégek nem tudtak felszabadítani, a labda Illés elé került, aki visszapasszolt az ötösön álló Pappnak, aki nem vétette el a kaput (1-1)

92. perc: Nagy Péter a jobb oldalról, a középpályáról lőtte a védők mögé a labdát, amire három hazai játékos is lecsapott. Papp mellel Faggyas elé játszott, akinek kapáslövése még kijött a kapusról, ám a kipattanóra érkező Lipusz bombáját már nem tudta hárítani. (2-1)

A sérült Hussein, az eltiltott Orosz és Molnár nélkül még a fiatalokkal sem sikerült megtölteni a 18 fős keretet erre a mérkőzésre. Visszakerült viszont a kezdőbe Fodor „Foci” Péter csapatkapitány, aki meghálálta a bizalmat és győzelemre vezette a csapatot.

Ellenfelünk az előző héten nagyarányú vereséget szenvedett, de ez bennünket jobban megzavart, az első 45 percben a Cigánd akarata érvényesült, és a vezető góljukat követően a második félidő elején is több gólhelyzetet kihagytak. Ez a végén megbosszulta magát.

Gerliczki Máté vezetőedző: Az eddigi mérkőzések közül most játszottunk a leggyengébben, ennek ellenére hat komoly helyzetünk is volt, melyek kimaradtak. Az utolsó percekben minden mindegy alapon rúgtunk két gólt, és így azt mondhatjuk, hogy szerencsés győzelmet arattunk. Mindezek ellenére azt mondom, hogy ebből a győzelemből erőt kell merítenünk, és pontokat kell szereznünk idegenben is.

Prisztács Tamás edzőasszisztens: Nem tudok mit mondani, az első találat után lőhettünk volna még egy-két gólt és eldőlt volna a mérkőzés. Nem így történt, ettől szép a labdarúgás.

További eredmények:
Eger - Jászberény 3-2
Füzesgyarmat - DEAC 1-0
Gyöngyös - Szolnok 1-5
Sényő - DVTK II. 2-0
Putnok - Tállya 0-2
SBTC - Sajóbábony 3-0

Következik a 7. forduló
2018. szeptember 16., vasárnap 15:30
Cigánd - Nyírbátor
ESMTK - Sényő
DVTK II. - Gyöngyös
Szolnok - Füzesgyarmat
Debrecen - Eger
Sajóbábony - Putnok
Tállya - Tiszaújváros
Jászberény - SBTC

tabella

Felemás

Elkezdődött az utánpótlás csapatok bajnoksága is. A tiszaújvárosiak idegenben, Kazincbarcikán kezdtek. Felemásan.

U19
Kazincbarcika - Tiszaújváros 4-0 (2-0)

U17
Kazincbarcika - Tiszaújváros 1-3 (1-1)
Góllövők: Balogh, Lakatos, Kolompár