Futball a nagyhéten

kr bikini
A Bikini vissza-visszatérő vendége a nagyhétnek.

Mondhatni, egy újabb sportággal egészül ki a Triatlon Nagyhét programja, de mégsem teljesen igaz így a hír, mert focizni nem, de futball vébét nézni nagyon is lehet majd a téren.

Ezzel azok kedvét is meghozhatják a Triatlon Nagyhét szervezői, akiket eddig még nem sikerült bevonzani a sportág bűvkörébe.

Korábban lesz idén a nagyhét, már június 30-án megkezdődnek a programok, a Jabil futáspróbáját ezen a napon tartják, és ekkor lesz a hivatalos megnyitó is. Az események sora másnap a Bogratlonnal folytatódik, a fölös kalóriákat az evezősversenyen lehet nyomban elégetni, majd délután valamennyit visszaszerezni belőle a sörsátorban a vb-s szurkolás közben a haverokkal. Este Anna and the Barbies vezeti le a meccs feszültségét.

A többi nap is hasonlóan jól telik majd, bár hétfőn és kedden „csendes nap” lesz, a délutáni sörsátras meccsnézést kedden futó-, szerdán kerékpárversenyen tehetjük még izgalmasabbá.

Esténként táncest és stand up comedy alapozza meg a másnapi jó hangulatot. Szerdán foci helyett sakk-szurkolás, este pedig a Bikini hangol rá a másnapra. Csütörtök szerkesztőségünk kedvenc napja, egyben a város napja is, ismét a gyerekeknek kedveskedünk egész nap, idén a klasszikus Ludas Matyi mese köré szőve a történéseket. Aznap a versenyzőket is köszönthetjük a téren, a felnőttek pedig Zalatnay Cini koncertjén táncolhatják ki magukból remélhetőleg egy forró nyári estén a hosszú telet. Nem mellékesen a duatlon váltó is ezen a napon lesz, tehát sport nélkül sem maradunk. Pénteken egy kis vb az addigra már jól megszokott sörsátrakban, 6-kor futás a futóversenyre futni vagy szurkolni! Este királyok szórakoztatnak, Király Linda és Király Viktor rajongóit várják a térre. Szombaton komolyodik a program, Európa- és világkupa előfutamok lesznek, előtte turista triatlon, lábtenisz és streetball mozgatja át az elmacskásodott végtagokat.

Vasárnap lesz a csúcspont, utánpótlásgálán, junior Európa kupán és az ITU Triatlon Világkupán szurkolhat mindenki a legjobbaknak. Reméljük magyar himnuszt is hallhatunk aznap, levezetésképpen pedig Hooligans-re tombolhat mindenki a nagyszínpad előtt, az este pedig tűzijátékkal zárul.

Reméljük jó lesz. A hangulat forró, a sör pedig hideg lesz!