Ismét döntősök a Széchenyi lányai

kr kosarlabdaEgymás után kétszer is döntősök a Széchenyi-lányok.

Szép sikert ért el a Széchenyi Általános iskola leány D 4-es korcsoportos kosárlabda csapata, a május 24-én Szolnokon megrendezett országos elődöntőn.

A reggeli sorsolást követően csapatunk a második mérkőzésen lépett pályára az esélyesnek tartott Szolnoki Széchenyi Körúti Általános Iskola csapata ellen. A mérkőzés ritmusán és színvonalán látszott, hogy aki itt nyer, az valószínűleg a döntő mérkőzést is megnyeri. Ennek megfelelően a pontok is felváltva estek. A szünetre még nem dőlt el semmi, de a végén csapatunk örülhetett a 96-81-es győzelemnek és készülhetett a döntő összecsapásra.

A döntő mérkőzést csapatunk a Kecskemét Bányai csapatával vívta. A várakozásnak megfelelően sima 59-19-es győzelmet arattunk és ezzel bejutottunk a június 21-24-ig Egerben megrendezendő 8 csapatos országos döntőbe.

A 2018-as év után tehet ismét döntős a Széchenyi leány csapata!!!!

A csapat tagjai: Katona Leila, Bonta Réka, Nagy Alexandra, Kovács Éva, Lenke Adél, Oláh Boglárka, Mikó Dorina, Nagy Alexandra, Csirmaz Fanni, Szemán Anna, Nagy Noémi, Virág Emma,Virág Sára. Edzők: Benőcs Zoltán és Benőcs Viktor.