Lezárják, hogy felújítsák

kr jatszoterEgy sokkal modernebb épül a sportpálya helyére.

Július végén lezárják a Munkácsy úti nagy játszóteret, a területet átadják a munkásoknak, akik októberig teljesen megújítják azt.

A kondipark mellé egy fitness parkot is telepítenek, kicserélik a rugós játékokat, új libikókák lesznek, és olyan játékelemek, amik eddig még nem voltak, többek között függőhidas csúszdák is.

- A területet öntött gumiburkolat fedi majd, a játszóteret akadálymentesítik, a közvilágítást megújítják és lesz egy ivókút is - tudtuk meg Vismeg Monikától, a Polgármesteri Hivatal Fejlesztési, Városüzemeltetési és Közterület-felügyeleti Osztály osztályvezető-helyettesétől. - A beruházás részeként új padokat, kerékpártárolókat és szemétgyűjtőedényeket helyeznek ki a játszótérre. Lesz egy bébijátszótér, és egy a nagyobb, 5-7 éves gyerekeknek való is, újszerű játékelemekkel, ugyanis most új tervezővel dolgoztunk. A focipályát is teljesen elbontják, a terület továbbra is sportpálya funkciót tölt majd be, csak egy sokkal modernebb épül a helyére. Két-három héten belül vonulnak fel a munkások, a baleset elkerülése érdekében lezárják a teljes területet, amit várhatóan októberben, a beruházás végeztével nyitunk meg.

berta