Hobbizenészek a színpadon

kr r 1A Reborn kizárólag saját dalait játssza.

Helyi zenekarok is lehetőséget kaptak, hogy bemutatkozzanak a Halászléfőző Fesztiválon. Az egyik a tiszaújvárosi fiatalokból álló Reborn volt.

Az évek óta együtt zenélő amatőr csapat kizárólag saját dalait játssza, ahogy ők mondják, igazi „tróger rock’n roll”-t. Ezeket hozták a fesztivál közönségének is.

- Most a harmadik albumunkon dolgozunk, amit szeretnénk ősszel felvenni - nyilatkozta lapunknak Elek Attila, a Reborn frontembere. - A számok már megvannak, de persze csiszolni való mindig akad. Ennek ellenére a mai repertoárunkat úgy állítottuk össze, hogy a régebbi számok mellett hoztunk néhány újat is. Hiszen nagyon fontos, hogy a közönség minél hamarabb és minél több csatornán találkozzon és ismerkedjen a zenénkkel. A nyár elején szerveztünk egy koncertet egy másik zenekarral közösen, ami nagyon jól sikerült. Úgy gondoltuk, hogy benne van a folytatás lehetősége, így szeptemberre ismét tervezünk egy közös zenélést. Ezúttal, hogy színesítsük a palettát egy lánybandát is hívtunk, így három zenekar csap majd a húrok közé. Bár nem lépünk fel sokszor, nincsenek gyakran koncertjeink, a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy érdeklődnek a zenénk iránt. Elmondhatjuk, hogy van a közönségünknek egy olyan magja, akik rendszeresen eljönnek a koncertekre és meghallgatnak minket. Nagyon jó látni, hogy ismerik, sőt éneklik a számainkat.